Firmaet |  Produkter |  Nedlastninger/downloads |  Nyheter |  Support |  Kontakt |   

Roth fittings

Fittings med specielle kvaliteter

Content image
For å opprettholde optimal vannkvalitet er utvalget av egnet materiale av stor betydning. Den utvasking av stoffer fra avfall og korrosjon kan påvirke vannkvaliteten betydelig. For å beskytte forbrukeren kan anta at materialet er ikke helsefarlig. Ideell for bruk i drikkevann installasjonen, i tillegg til høy ytelse plast PPSU ressursene viet Roth metal passer kobberlegeringer. Materialene er standardiserte, påvist i praksis over mange år og møte akseptert regler av teknologi.
 
Egnet for alle vannkvaliteter
Roth metall fittings er preget av en utmerket motstandsdyktighet mot ytre påvirkninger, og er blant de mest korrosjonsbestandige kobber materiale. Selv under ekstreme vannforhold, er materialet egnet for bruk i drikkevann installasjoner. Roth metall fittings kan brukes til alle drikkevann kvalitet og kan kombineres med alle kjente installasjonsmaterialer.
 
Roth metall fittings - ideal i anvendelse
I samsvar med DVGW retningslinjer - arbejdsblad W534 - bli gjengede deler i drikkevannet installasjon i metall. Roth metall fittings er det riktige valget for dette formålet. De er korrosjons-og zinkbestandige samsvar med de strengeste internasjonale standarder og har den programspesifikke kravene til drikkevann varmeapparatet installasjon og tilkobling til ideelle egenskaper. Roth metalldeler tilfredsstille moderne helse-og miljøkrav. I henhold til DIN 50930-6, der påvirkning av drikkevannskvalitet ved oppløst metalliske materialer er kontrollert, kan tjenestene som tilbys av Roth legeringer være fullt operativ i drikkevannet installasjonene. De har gode egenskaper på tog og trykk last. Roth metall fittings er utstyrt med det innovative PressCheck®.
 
Miljøet til å favorisere
En annen fordel med metall er at det er laget av resirkulert materiale og dermed bevarer ressurser og miljø.

Presskoblinger i PPSU
PPSU er et relativt nytt plast materiale for VVS og prosessindustrien. Tidligere har det vært brukt i romfartsindustrien, noe som garanterer den høye kvaliteten.  PPSU har en høy motstand mot alle former for korrosjon, enten det er spenning eller utmattingskorrosjon.
Roths produktspekter består av presskoblinger, og rørdeler av alle varianter og dimensjoner fra 16 opp til 63 mm.

 

Materialegenskaper

  • materiale Polyphensylsulfon (PPSU)
  • lengdeutvidelseskoeffisient 0,056 x 10-3mm/K
  • strekkspenning 99 Mpa  
  • slagstyrke 694 J/m