Firmaet |  Produkter |  Nedlastninger/downloads |  Nyheter |  Support |  Kontakt |   

Touchline

Intelligent gulvvarme - som gjør det enkelt for deg

Content image


Roths intelligente system for å styre og regulere hele gulvvarmesystemet, Touchline passer også til eksisterende gulvvarmeanlegg. Når man installerer en trådløs romtermostat i hvert rom, er det mulig å endre alle innstillingene for rommet, eller for hele anlegget på selve romtermostaten. Man kan også velge å regulere anlegget via en app til iPhone, eller med PC via internett. Med Touchline får man betydelig bedre komfort og kan spare opptil 20% av energiforbruket. Systemet er perfekt til lavenergihus der kravet til hurtig regulering er ekstra høye. Hurtig regulering minimerer driftskostnadene og maksimerer samtidig komforten.


To touch, så har du installert systemet
Med Touchline installerer man enkelt romtermostatene i anlegget. Med kun to touch pr. termostat er man i prinsippet ferdig.

 

Touchline i tre varianter  

  • Touchline med display og batteri
  • Touchline med display, infrarød gulvsensor (IR) og batteri
  • Touchline med display og fast strømforsyning

 

Til alle typer bygninger
Touchline kan brukes i alle typer bygninger - alt fra små boliger til store industrielle kontorbygninger.

 

Eksklusivt design
Touchlines enkle design passer inn i alle hjem og bygninger. Termostaten måler kun 19,5 mm i dybden og fås i hvit og svart høyglans.

 

Bruk app'en og reguler gulvvarmen med din iPhone
Roth har utviklet en app til Touchline som kan regulere hele gulvvarmesystemet fra en iPhone – uansett om det er hjemme, på hytta eller San Francisco. App’en kan kjøpes  i App Store. Hvis du foretrekker en trådført romregulering les videre under Basicline kablet romregulering.

Plus X Award
Roths gulvvarmetermostat, Touchline, har mottatt den prestisjetunge Plus X Award i tre forskjellige kategorier: Design, brukervennlighet og funksjonalitet. I tillegg ble Touchline kåret til ”Årets beste produkt” i 2012.
Hedersprisen er verdens største innovasjonspris som deles ut til innovative teknologier, sport- og livsstilsprodukter. En Plus X Award gis til produkter som er nyskapende og levedyktige i fremtiden,  og som besitter minst én ”Plus X” faktor – merverdien i et produkt. Les hele pressemeldingen om Plus X Award til Touchline.


Se filmen: Presentasjon av Touchline

Se filmen: Montasje av Touchline